Download
САНІТАРНИЙ РЕГЛАМЕНТ.pdf
Adobe Acrobat Document 541.2 KB

 

 

Ліцей №17 Івано-Франківської міської ради

 

Наказ  

від 06.10.2021р.                                                         № 131

 

Про посилення заходів

щодо створення належних

умов для безпечного

харчування дітей у ліцеї №17

 

 

  На виконання листа Офісу Президента України від 22.09.2021року №43-01/150,  наказу  Департаменту освіти та науки Івано-франківської міської ради від 04.10.2021р.  №478  « Про посилення заходів щодо створення належних умов для безпечного харчування дітей у закладах загальної середньої освіти  Івано-Франківської міської ради, з метою створення належних умов для безпечного харчування дітей

 

НАКАЗУЮ:

 

1.     Забезпечити щоденний нагляд за станом організації харчування учнів комісією громадського контролю.

Постійно

2.     Забезпечити щоденний контроль за якістю продуктів, умовами їх зберігання, дотримання термінів реалізації і технологій виготовлення страв, дотримання санітарно-протиепідемічного режиму в їдальні, фактичним виконанням меню за меню-розкладом.

Постійно

3.     Заступнику директора з навчально – виховної роботи Одольчук О.А. спланувати тематику з навчальних семінарів, індивідуальних консультацій із учасниками освітнього процесу, персоналом, який задіяний в організації харчування з метою запобігання харчових отруєнь.

До 15.10.2021р.

4.     Заслухати на засіданні педагогічної ради, нараді при директорі, батьківських зборах питання про стан організації харчування учнів ліцею.

Листопад 2021р.

Лютий 2022р.

5.     Практичному психологу Микитин А.А. проводити опитування учасників освітнього процесу щодо оцінки якості обслуговування у їдальні, аналіз отриманої інформації з метою узгодження дій освітнього закладу та фізичної особи підприємця.

6.     Класним керівникам 1-10 класів , шкільній медсестрі Нагорняк М.Д. здійснювати постійний контроль за додержанням дітьми правил особистої гігієни, санітарно-гігієнічних правил в умовах адаптивного карантину.

Постійно

7.     Адміністрації ліцею постійно здійснювати контроль за чергуванням педагогічних працівників в обідньому залі.

8.     Своєчасно інформувати в письмовій формі Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради про випадки, які пов’язані з недоліками, порушеннями в організації харчування дітей.

Постійно

9.     Приватному підприємцю Марчак О.Р. дотримуватись умов договору про закупівлю послуг із організації харчування учнів.

Постійно

10.           Забезпечувати надходження в їдальню якісних продуктів харчування вітчизняного виробництва.

Постійно

11.           Дотримуватись норм санітарного регламенту при організації харчування дітей.

Постійно

12.            Прибиральнику службових приміщень Мандзюк М.С. щоденно проводити вологе прибирання обіднього залу відповідно до затвердженого графіку.

13.           Забезпечити усіх працівників харчоблоку засобами індивідуального захисту.

14.           Усім працівникам харчоблоку дотримуватись правил особистої гігієни.

Постійно

15.            Усім особам, які забезпечують організацію харчування в ліцеї неухильно дотримуватись усіх нормативно-правових документів щодо організації харчування учнів.

16.           Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

 

 

Директор                                                   Світлана ГАРАСИМЧУК

 

З наказом ознайомлені:

________  А.А.Микитин                                        _________ М.С.Мандзюк ________  М.Д.Нагорняк                                       _________ О.А.Одольчук

________О.Р.Марчак